ZEISS heeft dé oplossing voor al uw zicht problemen!

Iedereen weet dat we met een bril eindelijk weer scherp kunnen zien. Met de juiste glassterkte corrigeert een bril onze oog­aan­doe­ningen. Maar wist u al dat een bril nog veel meer kan doen om iemands welzijn te verhogen? En dat voor verschillende situaties verschillende oplossingen zijn?

zeiss we make it visible

ZEISS is een van de toonaangevende fabrikanten van brillenglazen en streeft naar maixmaal comfort. Cameralenzen voor video en fotografie, verrekijkers, vizieren, planetariums en kijksystemen voor vliegsimulatoren van ZEISS bieden een uitstekende optische kwaliteit voor de gebruikers en dus ook de bijbehorende onvergetelijke momenten.

U kent vast al een paar voorbeelden van brillen met glazen die speciaal voor bepaalde situaties zijn ontworpen, zoals de leesbril, de zonnebril en de sportbril. De laatste jaren zien we een toename van het aantal toepassingen, waarbij zelfs glazen voor mensen die eigenlijk nog geen bril nodig zijn maar wel helpen bij het werken op (kleine) schermen.

Op deze pagina geven wij u een overzicht van (op dit moment slechts een beperkt aantal) typen brillenglazen van het door Werkman brillen geadviseerde merk ZEISS. Uiteraard kunt u bij ons voor nog meer keuze­moge­lijk­heden terecht, kom gerust eens langs en laat u uitgebreid informeren!
De koffie staat klaar…

Ontvang tot 50% korting op het 2e paar brillenglazen

// ZEISS DUBBEL (+) ACTIE

ZEISS glasprodukten

zeiss enkelvoudig van Os Optiek
Unifocale (enkelvoudige) glazen

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en staan de drager heel goed.

Multifocale glazen

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

Digital Lens

We kijken gemiddeld tot 80 keer per dag naar onze smartphone of ander mobiel apparaat! Door onze kijkafstand snel te verplaatsen van dichtbij naar veraf en terug, stellen we onze ogen voor een aanzienlijke uitdaging. Vaak merken we dit ’s avonds doordat onze ogen vermoeid zijn en branden, door spierspanning of zelfs door hoofdpijn.

Adres

Kremerstraat 13
Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 21 11 65
email: info@vanosmodebrillen.nl

Openings tijden

Maandag gesloten
Dinsdag op afspraak (geen pasfoto’s)
Woensdag op afspraak (geen pasfoto’s)
Donderdag 10:00 – 16:00 uur
Vrijdag 10:00 – 16:00 uur
koopavond op afspraak (geen pasfoto’s)
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur